Have an idea?

Visit Sawtooth Software Feedback to share your ideas on how we can improve our products.

CGI Error while implementing survey via IIS5.1

Dear supporter,

My survey will be implemented via MS IIS5.1. I have followed your instruction to well installed Perl interpreter and setup the IIS5.1.

Besides,  I have modified the Perl path to C:\perl\bin\perl.exe in ciwweb.pl and admin.pl which located in cgi-bin folder.

Now, when I access Clogin.html and press the button, the brower returns the error message shown below.

----------------
CGI Error
The specified CGI application misbehaved by not returning a complete set of HTTP headers. The headers it did return are:

Undefined subroutine &ssiwebciw7_0_6::_bkz called at C:\Inetpub\wwwroot\study\cgi-bin\ciwweb.pl line 17.
----------------

I viewed the codes in ciwweb.pl but there is many characters at line 17, which I am confused to check errors.
Therefore, I wonder why this error pops up, and how to solve this problem.

My system is Windows XP Professional + MS IIS5.1 (installed via Contrl Panel - Add/Remove programs - Add / Remove Windows components); Perl interpreter is ActivePerl 5.16.1 Build 1601.

Hope the above information could help to dignose the problem.

Thank you so much for the great help.
asked Oct 1, 2012 by anonymous

1 Answer

+1 vote
I would start by updating your software to 7.0.28. 7.0.6 is much older and many bugs have been fixed since then. The Perl version is okay.  If you installed activestateperl you shouldn't need to modify the headers of ciwweb.pl and admin.pl. they will work as is. Try updating to 7.0.28 and upload again with modifying the scripts
answered Oct 1, 2012 by Mike Lodder Gold (23,410 points)
...