Have an idea?

Visit Sawtooth Software Feedback to share your ideas on how we can improve our products.

Admin module link issue?

When I auto-upload a survey (self hosting), I click on the admin module link generated by Sawtooth Software and the following HTML script appears rather than directing me to the admin module itself ...

Is this a bug? I am using v9.2.0.
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>

<!-- Sawtooth Software Web Interviewing System - Lighthouse Studio 9_2_0 -->
<!-- Copyright Sawtooth Software, Inc. 1998-2017 - www.sawtoothsoftware.com - USA - (801) 477-4700 -->

</head>
<body>

<form name="mainform" method="post" action="http://host.naturesurveyhub.com/s/seekcc/cgi-bin/admin.pl">

<input type="hidden" name="hid_studyname" value="seekcc">
<input type="hidden" name="hid_page" value="study_summary">
<input type="hidden" name="hid_javascript" value="1">
<input type="hidden" name="s" value="878571848067797131686769777275847108826785858981847031198367929085892021717069">

<script type="text/javascript">
<!--

document.mainform.submit();

//-->
</script>
</form>
</body>
</html>
asked Feb 21, 2017 by Paul Moon Platinum (65,030 points)

1 Answer

+1 vote
Does the survey work if you type in the correct link to a browser?  This issue should probably be sent to support so we can look at it more closely.
answered Feb 21, 2017 by Justin Luster Silver Sawtooth Software, Inc. (6,670 points)
Yes the survey works fine at the host as does the admin module if I copy the admin module link into the address bar of my web browser. It's just the clicking on of the admin module link (the one produced by Sawtooth) immediately after the auto-upload has occurred.

As mentioned earlier, I am self-hosting.

Let me know what other information you require. Thanks.
I'd prefer that we follow up via support or email and not here on the forum.  We need to look into your specific issue.
Will do.
...